pondělí 16. listopadu 2009

Klub Lávka v Choceradech

Klub Lávka v Choceradech je místo obklopené lesy a loukami s velkou zahradou a malinkým bazénkem. Areál je přímo u řeky Sázavy, cca 35 km od Prahy. Dojezd autobusem je možný (cca 1 hodina cesty).

Prostory jsou primárně rekreační, proto jsme měli možnost využít několik zajímavých volno-časových vyžití (např. stolní tenis, bazén, běhání v lese aj. :-) ). V areálu je taky poměrně velké a dobře umístěné ohniště, u kterého se dá pořádat hezký společný večer.

K dispozici jsme měli velkou světlou školicí místnost lemovanou velkými okny (s výhledem na zahradu) s židlemi, data-projektorem a flip-chartem, do které vede dlouhá tak trochu pohádkově strašidelná a vlhká temná chodba lemovaná dveřmi do pokojů. V době, kdy jsme tam byli, zcela chybělo připojení Wi-fi. Ze spolehlivých zdrojů se k nám však doneslo, že nyní již spojení na internet perfektně funguje.

Lidé byli vstřícní a milí, a tak nám ani nevadila tak trochu sterilita ubytovacích prostor (buňky po dvou až po čtyřech s vlastním příslušenstvím), které připomínaly ubytovnu. Jídlo je dobré a i vegetariáni si přišli na své. Doporučujeme dát předem kuchařům více typů na vegetariánská jídla, aby se neopakovaly smažené varianty.

Ubytovací části jsou dvě, ta u školicí místnosti je o něco méně utulná a možná i "studenější", proto se snažte domluvit na ubytování druhé části domu.

Doporučujeme využívat spíše v jarním a letním čase. Kromě studené, nezateplené, betonové haly s ping-pongovým stolem a jídelní místnosti (restaurace) není jiný společný prostor než školicí místnost. Pro večerní party nebo společnou nepracovní akci je tedy nejlepší využít venkovní prostor s bazénkem a úžasným ohništěm.

Webové stránky.

Žádné komentáře: