pondělí 28. června 2010

Hotel Bobrava - Popovice u Rajhradu (Brno)

Jde o hotel stavěný v tzv. americkém stylu. Jedná se o několik oddělených budov, ve kterých jsou ubytovací prostory a větší restauraci, která slouží zároveň jako jídelna při školicích aktivitách. Seminární místnost je samostatně oddělená a je blízko sociálních zařízení.

Dostupnost místa je poměrně dobrá (15 minut volnou chůzí od vlakové zastávky Popovice u Rajhradu).


Okolí je docela příjemné, jsou tam nové domy, les (5 minut chůzí od recepce). Ale nedaleko je dálnice a industriální zóna. Ubytování účastníkům dle hodnocení vyhovovalo a strava byla ucházející, spíš šlo ale o tolerantní skupinu účastníků, kteří byli ochotní některé věci přehlédnout a nekritizovat.


Nevhodná je bohužel i seminární místnost, která je velmi tmavá (dokonce s černým polstrovaným stropem) a na zemi je dlažba (je tam chlad a nedá sa sedět na zemi). Nevhodné jsou i židle, které jsou velmi tvrdé a na dlouhodobější sezení nevhodné. Vyhovovala však velikost místnosti, příjemný byl taky fakt, že vedla přímo na terasu využitelnou v letních časech - vzhledem k tomu, že ji zároveň využívají návštěvníci restaurace a jiní ubytovaní, není zde možnost pracovat.

Těžka byla dohoda s majitelem ohledně zálohové platby a personál bylo třeba často „popohánět".


Oblast je krásná a dostupnost dobrá, ale pro výše zmíněné nedostatky a neflexibilitu personálu skolicí prostory tedy spíše nedoporučujeme a rádime poohlédnout se po něčem jiném.

Webové stránky.

Žádné komentáře: