čtvrtek 12. listopadu 2009

Mlýn Brejlov - Týnec nad Sázavou

Příjemné školící místo cca 2,8km od Týnce nad Sázavou. Dostupnost z Prahy přímý bus, vlak z Benešova. Krásná příroda, řeka šumí 24hod denně, hezký dvůr a zahrada. Ubytování 2 i více lůžkové pokoje (kapacita 55 lůžek + 35 v chatičkách mimo objekt), ručníky a mýdlo k dispozici na pokojích. Dvě větší světlé seminární místnosti (1 pro 30, 1 pro 20 lidí) s výhledem do přírody, koberec, polstrované židle, křesílka, stoly se dají odsunout. Flipchart na místě (papíry berte s sebou), dá se lepit na stěny. Dále jedna menší seminární místnost. WIFI systém s bedničkami, dataprojektor a PC s sebou. Jídlo pro gurmány, nejen vegetariánův ráj. Obsluha vyhovující, na požádání vyjdou vstříc. V létě možnost objednat piknikové koše a deky naven. Tisk možný na místě v minimálním množství. V Týnci je prima infocentrum, se kterým je možnost spolupracovat. Mrkni na http://www.brejlov.cz/

1 komentář:

Vendula řekl(a)...

Cituji Závěrečnou zprávu ze školení, které jsme realizovali v březnu 2010:

Prostory byly velmi vyhovující, ve mlýně se nám moc líbilo a doporučily bychom ho pro další školicí aktivity. Hlavně v letních měsících, kdy se dá využít i pěkné okolí.
Trošku nepříjemný byl neustálý hukot na pozadí, způsobený rozvodněnou řekou v období tání a nepříliš vytopené prostory mimo školicí místnost – zřejmě z důvodu využívání objektu mimo jeho hlavní provozní sezónu.
Obsluha je zde velmi vstřícná, nic není problém a s podobným milým přístupem a bezproblémovým a okamžitým řešením požadavků jsme se už dlouho nesetkali.
Strava je vynikající, kuchař si poradil i s požadavky na vegetariánská jídla – stravování má zde ve všech směrech velmi vysokou úroveň zvláště pak s ohledem na cenovou hladinu.
Trošku nepříjemná je dostupnost místa pro lidi cestující hromadnou dopravou – z nejbližších zastávek čekala účastníky cca 40 minutová procházka.
I zde ale zafungoval personál a nabídl případný svoz lidí z nejbližšího Týnce nad Labem, kde hromadná doprava staví.